Tajine Buffet Catering | Marokkaanse Catering Bestellen
Tajine Buffet bestellen aan huis - Tajine Buffet.nl

Buffetten Marokkaans? | Heerlijk vers catering voor iedereen die houdt van lekker gezond, veelzijdig en gevarieerd eten.

 

Als Marokkaanse cateraar verzorgen wij ook diverse klassiekers zoals de bekende couscous met lamsvlees, kip en 7 soorten groenten uit de Marokkaanse keuken, daarnaast importeren wij speciaal Marokkaanse kruiden voor onze vers bereide gerechten. Met meer dan 20 Jaar aan catering ervaring is Foodking uw cateraar in Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort. afhankelijk van de aantal personen rijden wij graag het hele land door.


 

 

Smakelijke buffetcatering Marokkaans aan huis, vers catering bestellen in Midden Nederland
Wilt u een catering organiseren maar heeft u geen behoefte om urenlang in de keuken te staan, om heerlijke verse salades te maken en na afloop van het feest of gelegenheid ook nog eens de bergen afwas nog te moeten doen?. Kies dan voor gemak, bestel uw complete Buffetten, Hapjes, Lunch Broodjes, en Dinerbuffet bij Foodking Party cateraar.  


Marokkaanse buffet catering verzorgen wij met liefde & passie... 

 

Foodking Catering is een cateringbedrijf | Party cateraar Buffetten Marokkaans voor uw catering aan huis, home cooking en workshops. Met meer dan 15 jaar catering ervaring met o.a. buffet catering, finger food catering, evenementen catering en bruiloft catering op locatie is uw (bedrijfs) catering, feest of party catering, ontbijtservice en kookworkshop bij Foodking catering gegarandeerd in goede handen. 

Bij ons als cateringbedrijf staan u en uw gasten en het eten altijd centraal en streven altijd naar perfectie van onze catering dienstverlening. Wij werken met dagverse seizoensproducten en zo is uw catering altijd vers bereid.Catering Marokkaanse gerechten en dranken verzorgen op gewenste locatie in uw Regio? Foodking.nl

Onze Buffet Catering zijn gevarieerd zowel qua inhoud als prijs, zo is er voor een ieder wat wils.  Zelf uw eigen Buffet samenstellen behoord ook tot de mogelijkheden. 

 

 

Foodking Buffetten zijn samengesteld uit verschillende soorten Halal vlees, vis en altijd inclusief salades, Brood met dips en gewenst met buffet materialen. Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen en zijn ideaal voor grote gezelschappen en groepen. (in overleg is het ook mogelijk om voor een mindere aantal personen catering te bestellen in buffet vorm)